Νέα‎ > ‎

Εκδηλώσεις σχετικές με την προώθηση προϊόντων στα κρητικά ξενοδοχεία και την αγορά της Κίνας πρόκειται να πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες.

αναρτήθηκε στις 18 Μαρ 2016, 7:16 π.μ. από το χρήστη Κωνσταντίνος Πεπονάκης

5ο Παγκρήτιο Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων
Με τη στήριξη των τοπικών παραγωγικών φορέων όλης της Κρήτης ξεκινά η προετοιμασία του 5ου ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΚΡΗΤΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ - SUPER MARKET, το οποίο θα διεξαχθεί στις 2 Απριλίου στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΗΤΗΣ (ΔΕΚΚ).

Το ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΦΟΡΟΥΜ περιλαμβάνει συναντήσεις εκπροσώπων των ξενοδοχείων και των δικτύων διανομής με αγρότες, κτηνοτρόφους και μεταποιητές αγροτικών προϊόντων σε προκαθορισμένα ραντεβού, αλλά και έκθεση Κρητικών προϊόντων.

Η συμμετοχή στο 5ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΦΟΡΟΥΜ είναι ΔΩΡΕΑΝ αλλά απαιτείται η δήλωση συμμετοχής μέχρι τις 24 Μαρτίου στο Επιμελητήριο Ηρακλείου. Υπεύθυνη κα Λένα Στεφανουδάκη τηλ: 2810 247034, stefanoudaki@ebeh.gr και στο site του Επιμελητηρίου Ηρακλείου: www.ebeh.gr.

Περισσότερα:
http://www.ebeh.gr/web/guest/read_article…

Άμεση είσοδος στην αγορά της Κίνας με το διασυνοριακό ηλεκτρονικό εμπόριο
Εκδήλωση με θέμα «Άμεση είσοδος στην αγορά της Κίνας με το διασυνοριακό ηλεκτρονικό εμπόριο» θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης την Τρίτη 22 Μαρτίου 2016, ώρα 17:30 στην αίθουσα Καρούζου του Επιμελητηρίου Ηρακλείου. Η είσοδος στην παρουσίαση είναι ελεύθερη.

Την παρουσίαση θα πραγματοποιήσει ο Γιώργος Φλωράς, εκπρόσωπος στην Ελλάδα της eCargo Enterprise Limited (www.ecargo.com), μιας εταιρείας παροχής υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου με έδρα το Hong Kong, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Αυστραλίας (ASX:ECG).

Για δηλώσεις συμμετοχής ενημερώσετε στη διεύθυνση gfloras@chinaexportworld.com

Περισσότερα:
http://www.cretanfoodnews.gr/…/%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%AE%CE%…

Comments