Νέα‎ > ‎

Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανάπτυξης Αγροτικής Επιχειρηματικότητας για Νέους

αναρτήθηκε στις 2 Ιουν 2013, 4:33 π.μ. από το χρήστη Κωνσταντίνος Πεπονάκης   [ ενημερώθηκε 2 Ιουν 2013, 4:34 π.μ. ]
Ο Όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς ξεκινάει ένα πρόγραμμα διάθεσης 5.000 στρεμμάτων αγροτικής γης σε όλη την Ελλάδα σε νέους που επιθυμούν να ασχοληθούν με την αγροτική παραγωγή. Η Τράπεζα Πειραιώς θα δημιουργήσει, ειδικά για το σκοπό αυτό, χρηματοδοτικό πρόγραμμα για τη χρηματοδότηση των ενδιαφερόμενων, ενώ θα εξασφαλίσει και τη διάθεση της παραγωγής για τα 3 πρώτα χρόνια.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι έως 35 ετών, να έχουν οικογενειακό εισόδημα έως 30.000 ευρώ και λιγότερα από 30 στρέμματα ιδιόκτητα εκμεταλλεύσιμα αγροτεμάχια. Αρχικά θα υποβληθεί σχετικό αίτημα μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής (έως 15 Ιουνίου 2013) και τα σχετικά δικαιολογητικά (έως 20 Ιουνίου 2013), τα οποία είναι εύκολο να συγκεντρωθούν. Οι επεξεργασία των αιτήσεων θα ολοκληρωθεί μέχρι 30 Αυγούστου 2013. Όσοι επιλεχθούν θα παρακολουθήσουν σεμινάρια διάρκειας 80 ωρών, τα οποία θα ολοκληρωθούν μέχρι 15 Δεκεμβρίου 2013. Μετά την ολοκλήρωση των σεμιναρίων οι ενδιαφερόμενοι θα συντάξουν επιχειρηματικό σχέδιο για την εκμετάλλευση που θέλουν να φτιάξουν. Η τελική επιλογή θα γίνει με βάση την επιτυχή παρακολούθηση του σεμιναρίου και το επιχειρηματικό σχέδιο που θα καταθέσουν οι υποψήφιοι.

Περισσότερες πληροφορίες μπορεί να βρει κανείς στην ιστοσελίδα του Κέντρου Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη Α.Ε., μέλος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, το οποίο και θα αναλάβει την εκπαίδευση και την υποστήριξη των ενδιαφερόμενων.
Comments