Σύνδεσμοι

Οι παρακάτω σύνδεσμοι οδηγούν σε σελίδες με ενδιαφέρον περιεχόμενο για γεωπόνους και αγρότες. Πρόκειται για σελίδες σχετικές με την ενημέρωση σε αγροτικά θέματα, blog με αντικείμενο τον αγροτικό χώρο, μετεωρολογικά δεδομένα, τη πρόγνωση του καιρού, επιστημονικές εταιρίες, ερευνητικά και εκπαιδευτικά ιδρύματα και άλλα. Ρίξτε μια ματιά, όλο και κάτι θα σας ενδιαφέρει.

Από όσο γνωρίζω το σύνολο των παρακάτω συνδέσμων είναι ενεργό. Αν και κατά διαστήματα ελέγχω την εγκυρότητα τους, αν διαπιστώσετε ότι κάποιος από τους παρακάτω συνδέσμους είναι εσφαλμένος, παρακαλώ ενημερώσετε με.
Εμφάνιση 52 αντικειμένων
ΚατηγορίαΙστοτόποςURLΠεριγραφή
Ταξινόμηση 
 
Ταξινόμηση 
 
Ταξινόμηση 
 
Ταξινόμηση 
 
ΚατηγορίαΙστοτόποςURLΠεριγραφή
Αγορά οπωροκηπευτικών Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης www.kath.gr Μεταξύ άλλων μπορείτε να βρείτε στατιστικά στοιχεία και ημερήσια δελτία για τη διαμόρφωση των τιμών πλήθους οπωροκηπευτικών προϊόντων στη Κεντρική Λαχαναγορά Θεσσαλονίκης. 
Αγορά οπωροκηπευτικών Κύρβας Α.Ε. http://www.kirvas.gr/tempsite/ Εδώ μπορείτε να αναζητήσετε τις τιμές των κηπευτικών όπως αυτές διαμορφώνονται στο δημοπρατήριο της ΚΥΡΒΑΣ Α.Ε. στην Ιεράπετρα. 
Αγορά οπωροκηπευτικών Οργανισμός Κεντρικής Αγοράς Αθηνών www.okaa.gr Μεταξύ άλλων μπορείτε να βρείτε στατιστικά στοιχεία και ημερήσια δελτία για τη διαμόρφωση των τιμών πλήθους οπωροκηπευτικών προϊόντων στη Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών. 
Αγορά οπωροκηπευτικών Σύνδεσμος Ελαιοκομικών Δήμων Κρήτης (ΣΕΔΥΚ) www.sedik.gr Μεταξύ άλλων ο ΣΕΔΥΚ λειτουργεί παρατηρηρήριο τιμών, από όπου κανείς μπορεί να ενημερωθεί για τις τιμές ελαιολάδου (τιμή παραγωγού) στην Ελλάδα, την Ισπανία και την Ιταλία. 
Αγροτικές Οργανώσεις ΚΕΟΣΟΕ www.keosoe.gr Κεντρική Συνεταιριστική Ένωση Αμπελοοινικών Προϊόντων 
Αγροτικές Οργανώσεις ΠΑΣΕΓΕΣ www.paseges.gr/ Πανελλήνια Συνομοσπονδία Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών 
Δημόσιος Τομέας Οργανισμός Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ) http://www.elga.gr  
Δημόσιος Τομέας Οργανισμός Πιστοποίησης και Επίβλεψης Γεωργικών Προϊόντων (ΟΠΕΓΕΠ) www.agrocert.gr  
Δημόσιος Τομέας Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ) http://www.opekepe.gr  
Δημόσιος Τομέας Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων www.minagric.gr Βρείτε πληροφορίες σχετικές με γεωργικές προειδοποιήσεις, κατάλογο εγκεκριμένων φυτοπροστατευτικών προϊόντων, νέα του υπουργείου κ.α. 
Διεθνής Οργανισμοί Food and Agriculture Organization of United Nations (FAO) www.fao.org Η ιστοσελίδα του Διεθνούς Οργανισμού Τροφίμων 
Ενημερωτικές σελίδες Αγροτύπος www.agrotypos.gr Ενημερωθείτε για τις εξελίξεις στον αγροτικό χώρο. 
Ενημερωτικές σελίδες Παραγωγή www.paragogi.net Ενημερωθείτε για τις εξελίξεις στον αγροτικό χώρο 
Ενημερωτικές σελίδες Φρουτονέα www.froutonea.gr Ενημερωθείτε για τις εξελίξεις στον αγροτικό χώρο, με έμφαση στην αγροτική οικονομία. 
Ενημερωτικές σελίδες Agronews www.agronews.gr Ενημερωθείτε για τις εξελίξεις στον αγροτικό τομέα. 
Επιστημονικές Εταιρείες Ελληνική Ζιζανιολογική Εταιρεία http://www.eze.org.gr Η ιστοσελίδα της Ελληνικής Ζιζανιολογικής Εταιρείας 
Επιστημονικές Εταιρείες Ελληνικής Εταιρεία της Επιστήμης των Οπωροκηπευτικών http://agro-eeeo.web.auth.gr/  
Επιστημονικές Εταιρείες Ελληνική Υδροτεχνική Ένωση http://eye.web.auth.gr  
Επιστημονικές Εταιρείες Ελληνική Φυτοπαθολογική Εταιρεία http://www.efe.aua.gr  
Επιστημονικές Εταιρείες Εντομολογική Εταιρεία Ελλάδος http://www.entsoc.gr  
Επιστημονικές Εταιρείες Εταιρεία Γεωργικών Μηχανικών Ελλάδος http://www.egme.gr  
Ερευνητικά και Εκπαιδευτικά Ιδρύματα Γεωπονική Σχολή - Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης www.agro.auth.gr  
Ερευνητικά και Εκπαιδευτικά Ιδρύματα Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών http://www.aua.gr  
Ερευνητικά και Εκπαιδευτικά Ιδρύματα Εθνικό Ίδρυμα Αγροτικής Έρευνας (ΕΘ.Ι.ΑΓ.Ε.) http://www.nagref.gr  
Ερευνητικά και Εκπαιδευτικά Ιδρύματα Ινστιτούτο Ελέγχου Ποικιλιών Καλλιεργούμενων Φυτών www.varinst.gr Το Ινστιτούτο Ελέγχου Ποικιλιών Καλλιεργούμενων Φυτών έχει αρμοδιότητα την εγγραφή συμβατικών ποικιλιών, γενετικά τροποποιημένων ποικιλιών και φυτογενετικών πόρων στον Εθνικό Κατάλογο, τον μετέλεγχο των ποικιλιών και τον έλεγχο των διατηρητών. 
Ερευνητικά και Εκπαιδευτικά Ιδρύματα Ινστιτούτο Ελιάς και Υποτροπικών Φυτών Χανίων http://www.nagref-cha.gr  
Ερευνητικά και Εκπαιδευτικά Ιδρύματα Ινστιτούτο Φυλλοβόλων Δέντρων Νάουσας www.pomologyinstitute.gr  
Ερευνητικά και Εκπαιδευτικά Ιδρύματα Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων http://www.maich.gr  
Ερευνητικά και Εκπαιδευτικά Ιδρύματα Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο http://www.bpi.gr  
Ερευνητικά και Εκπαιδευτικά Ιδρύματα Οργανισμός Γεωργικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης και Απασχόλησης "Δήμητρα" http://www.ogeeka-dimitra.org.gr/  
Ερευνητικά και Εκπαιδευτικά Ιδρύματα Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας - ΤΕΙ Κρήτης http://www.steg.teicrete.gr  
Ερευνητικά και Εκπαιδευτικά Ιδρύματα Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας - ΤΕΙ Λάρισας www.steg.teilar.gr  
Ερευνητικά και Εκπαιδευτικά Ιδρύματα Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης - Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης http://www.agro.duth.gr  
Ερευνητικά και Εκπαιδευτικά Ιδρύματα Τμήμα Γεωπονίας, Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος - Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας http://www.apae.uth.gr/  
Ερευνητικά και Εκπαιδευτικά Ιδρύματα Τμήμα Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος - Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας http://www.agr.uth.gr  
Ιστοσελίδα γεωπονικού ενδιαφέροντος Γεωργικές Συμβουλές www.askjim.gr Ιστοσελίδα του γεωπόνου συμβούλου Δημήτρη Παπακωνσταντίνου 
Μετεωρολογικά Δεδομένα Μετεωρολογικοί Σταθμοί ΤΕΙ Κρήτης http://www.teicrete.gr/tei/el/ereyna/meteo.htm Εδώ μπορείτε να βρείτε στοιχεία για τον τρέχων καιρό στο Ηράκλειο από το δίκτυο Μετεωρολογικών Σταθμών του ΤΕΙ Κρήτης 
Μετεωρολογικά Στοιχεία Μετεωρολογικοί Σταθμοί Κρήτης http://penteli.meteo.gr/stations/chania/Crete.htm Σύνδεσμοι προς μετεωρολογικούς σταθμούς που είναι εγκατεστημένοι στην Κρήτη από την ΕΜΥ, το Εθνικό Αστεροσκοπείο και ερασιτέχνες. 
Πρόγνωση καιρού Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία www.emy.gr Πρόγνωση καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Εταιρία 
Πρόγνωση καιρού Freemeteo www.freemeteo.gr  
Πρόγνωση καιρού Meteo.gr http://www.meteo.gr/ Πρόγνωση καιρού με μετεωρολογικά δεδομένα από το Αστεροσκοπείο Αθηνών 
Συλλογικά Όργανα Γεωπονικός Σύλλογος Νομού Μαγνησίας http://geovolosek.blogspot.com/ Το blog του Γεωπονικού Συλλόγου Νομού Μαγνησίας, όπου μπορείτε να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα του Συλλόγου. 
Συλλογικά Όργανα ΓΕΩΤΕΕ - Παράρτημα Ανατολικής Μακεδονίας http://www.geotee-anmak.gr  
Συλλογικά Όργανα Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΓΕΩΤΕΕ) www.geotee.gr Εκεί μπορείτε να βρείτε ανακοινώσεις του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, νομοθεσία γύρω από την άσκηση του επαγγέλματος του Γεωτεχνικού και ορισμένα τεύχη του περιοδικού "Γεωτεχνικά Επιστημονικά Θέματα" 
Συλλογικά Όργανα Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος - Παράρτημα Κρήτης www.geoteepk.gr  
Συλλογικά Όργανα Ένωση Γεωπόνων Μελετητών Ελλάδος - Συμβούλων Επιχειρήσεων (Ε.Γ.Μ.Ε.Σ.Ε.) http://www.geoponoimeletites.gr/  
Συλλογικά Όργανα Σύλλογος Γεωπόνων Νομού Ηρακλείου http://geoponoi-irakleiou.blogspot.com/ Το blog του Συλλόγου Γεωπόνων Νομού Ηρακλείου, όπου μπορείτε να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα του Συλλόγου. 
Ψηφιακές Συλλογές Πτυχιακές Εργασίες - ΤΕΙ Κρήτης www.nefeli.lib.teicrete.gr Οι πτυχιακές εργασίες των φοιτητών του ΤΕΙ Κρήτης από το 2001 και ύστερα σε ηλεκτρονική μορφή. 
Ψηφιακές Συλλογές Ψηφιακό Αποθετήριο ΓΠΑ (DSpace) http://dspace.aua.gr/ Πτυχιακές και μεταπτυχιακές διατριβές των φοιτητών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. 
Ψηφιακές Συλλογές Ψηφιοθήκη Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης http://digital.lib.auth.gr/ Πτυχιακές και μεταπτυχιακές διατριβές των φοιτητών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθώς και πλήθος άλλων ψηφιακών τεκμηρίων. 
Blog Δόμνα Πετσάνη http://domnapetsani.wordpress.com Τo blog της γεωπόνου Δόμνας Πετσάνη (Βελεστίνο) 
Blog e-geoponoi www.e-geoponoi.gr Ένα δραστήριο ενημερωτικό blog για θέματα σχετιζόμενα με τους γεωπόνους και τον αγροτικό χώρο. 
Εμφάνιση 52 αντικειμένων
Comments